Rami Malek frontar Cartiers stora klocklansering i höst – allt du vill veta om Pasha de Cartier

I höst släpper det franska lyxmärket Cartier ett nytt urverk. Klockan, som sedan historien går under namnet Pasha, har sedan lanseringen på 1980-talet tydligt förkroppsligat en känsla av framgång genom sitt grafiska uttryck och extroverta design. Den nya uppdaterade Pasha behåller sitt unika uttryck – men är framförallt anpassad för en ny generation.

Världskampanjen frontas av fem unga och kreativa talanger: Rami Malek, Troye Sivan, Willow Smith, Maisie Williams och Jackson Wang. Med lika delar personlighet och talang bildar de tillsammans en inspirerande och unik community – som i kampanjen porträtteras av den New York baserade fotografen Craig Mcdean. 

– Vi är glada att kunna presentera denna kampanj och introducera dessa fantastiska talanger till en global publik. Cartier fortsätter  ständigt utforska nya kreativa vägar och innovativa kampanjer, säger Arnaud Carrez, Marketing & Communication Director på Cartier International.

Nya Pasha de Cartier lanseras den 4:e september 2020, och kommer i två storlekar, 35 mm och 41 mm i stål, guld och exklusiva varianter. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.