CDLP lanserar lyxiga hemmaplagg – kampanj frontad av Sébastien Tellier

Den 1:e September lanseras CDLP HOME – en kollektion skräddade hemmaplagg för den stilmedvetne mannen. Ansikte för kampanjen är den franska artisten Sébastien Tellier.

Hemmet har alltid varit en fristad för nedvarvning och en symbol för självförverkligande. Idag är hemmet för många också den plats där man arbetar, och därmed en plats där vi tillbringar alltmer mer av vår tid. Med lanseringen av HOME kombinerar CDLP lyxig komfort med genomtänkt design och suddar ut gränserna mellan loungewear och ready-to-wear i en kollektion som passar lika väl att använda hemma som ute. Kollektionen, sydd i en portugisisk fábrica med lång skräddartradition, består av Home Suits i två utföranden; kortärmad skjorta med shorts samt långärmad skjorta med byxor, tillgängliga i burgundy respektive marinblått, samt en rock i burgundy.

Plaggen är sydda i lyocell – ett cellulosabaserat material som tillverkas av hållbart odlad skog, som förädlas i ett slutet kretslopp där 99% av de icke-giftiga lösningsmedlen som används återvinns. Sébastien Tellier var ett självklart val för lanseringskampanjen av CDLP HOME, inte minst i ljuset av hans senaste album Domesticated. Titeln, som var ett förslag från artistens vän tillika regissören Sofia Coppola, syftar på hans nya tillvaro som pappa och det faktum att han på senare tid ägnat sig mer åt uppgifter i hemmet än att resa världen runt och stå på scen. Kampanjen, fotograferad av den renommerade modefotografen Jonas Unger i ett “maison” i Paris, visar Tellier utföra vardagssysslor som att laga frukost, spela piano, grilla och ta bilen för ärenden.

– Vi har länge varit fans av Sébastien Telliers musik, kreativitet och ikoniska klädstil. Han förkroppsligar CDLPs universum och livsglädje. Jonas Unger har en förmåga att fånga sina karaktärer på ett personligt och humoristiskt sätt, vilket sätter kollektionen i sin perfekta kontext—alla trista vardagsbestyr blir mer intressanta när man är iklädd CDLP HOME, och ser ut som Sébastien Tellier, säger Christian Larson, Creative Director.

CDLP HOME lanseras på CDLP.com den 1 September, och hos Browns, END., Matchesfashion, Mr Porter och SSENSE i Oktober.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.