Care of Carl firar tio år med lansering av jubileumskollektion – se alla plaggen

Nordens ledande onlinebutik för herrkläder i premiumsegmentet fyller nu tio år och firar med en jubileumskollektion framtagen tillsammans med några av butikens mest uppskattade leverantörer. Kollektionen består av trettiotalet plagg och kommer att säljas exklusivt hos Care of Carl från och med idag, 29 september. 

– En av höjdpunkterna i kollektionen är modellerna från den brittiska skotillverkaren Crockett & Jones. Här har vi bett det svenska garveriet Tärnsjö Garveri leverera lädret till skorna, vilket är första gången någonsin som detta skett. Inte nog med att samarbetet i sig är helt unikt, utan Tärnsjös läder gör också att varje sko blir ensam i sitt slag. Självklart finner man skorna enbart hos oss, säger Henning Källqvist, VD och grundare av Care of Carl.

Kollektionen, som totalt innehåller trettiotalet plagg, innefattar såväl materialkännedom som hantverksskicklighet och känsla för detaljer. Modellmässigt syns allt från finstickade cardigans och dressade skjortor till robusta snörkängor och välvaxade jackor. Bland märkena i jubileumskollektion syns bland annat Altea, GANT, Axel Arigato och Morris – som alla funnits hos Care of Carl under en lång tid.

Jubileumskollektionen, som är exklusivt framtagen för Care of Carl, återfinns i begränsad upplaga på www.careofcarl.com från och med den 29 september 2020. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.