BOSS släpper kollektion i samarbete med illustratören Justin Teodoro

När BOSS presenterar årets julkollektion i samarbete med New York baserade illustratören Justin Teodoro är fantasin i fokus. Justin Teodoro har skapat en lekfull och färgstark vision av julen, där kollektionen innehåller två specifika motiv: ett rosa hjärta och en blå stjärna.

I kollektionen syns avslappnade och bekväma plagg som t-shirts, tröjor och sneakers men även en mer skräddad del av skjortor, kostymer och ytterplagg som är perfekta för julens festligheter. Justin Teodoros hjärtan och stjärnor i starkt rosa och levande blått är en genomgående kontrast till klassisk svart och vintervitt.

Kollektionen finns tillgänglig i BOSS-butiker samt online på boss.com.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.