Allt du vill veta om Apples nya AirPods Max

Att Apples AirPods blivit en global succé är nog knappast en nyhet för någon. Nu vill det världsledande företaget spinna vidare på true wireless”–trenden och lanserar ett par nya hörlurar: Over-Ear.

Bara för ett par veckor sedan lanserade Apple de nya over-ear hörlurarna som snabbt blev en snackis i teknikvärlden – framförallt för den anmärkningsvärda prislappen på 6695 kr vilket är nästan dubbelt så mycket som konkurrenternas Sony, Bose och Marshalls liknande utbud av hörlurar.

Apples hörlurar innehåller alltifrån en aktiv brusreducering till 7.1-surroundljud, har precis som de små hörlurarna det smarta Apple-byggda H1-chipet för snabb och effektiv parkkoppling via bluetooth, till en ”digital krona” (vilket vi känner igen från Apple Watch) för att styra musik och röstassistenten Siri.

”Airpods är världens mest populära hörlurar just för att de är enkla, har otroligt bra ljudkvalitet och ikonisk design. Med Airpods Max tar vi den magiska Airpods-upplevelsen till over-ear-formatet med hifi-ljud”, säger Greg Joswiak, Apples Senior Vice President för Worldwide Marketing. 

Läs mer om AirPods Max på apple.com.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.