Se nya bilderna från ”Once Upon a Time in Hollywood” – då har filmen premiär

Amerikanska tidningen Vanity Fair har fått nöjet att hänga med backstage på inspelningarna av Quentin Tarantinos kommande storfilm ”Once Upon a Time in Hollywood”. Att döma av bilderna – och vad vi vet om handlingen än så länge – ser filmen lika lockande som snygg ut. Och inte blev förväntningarna mindre när Leonardo DiCaprio igår ”läckte” filmens officiella poster på sin Instagram.

Med skådespelare som Brad Pitt, Margot Robbie, Leonardo DiCaprio och Al Pacino i huvudrollerna förväntas detta bli en av årets hetaste filmer 2019 enligt många filmkritiker.

Filmen baseras på den verkliga historien om Mansonfamiljen under 1969 – ett år då bland annat filmstjärnan Sharon Tate mördades. Detta blir Quentin Tarantinos nionde film – men den första baserad på verkliga händelser. Storyn i filmen utspelas i Los Angeles för femtio år sedan, Leonardo DiCaprio spelar rollen som en förre detta TV-kändis med namnet Rick Dalton och Brad Pitt är TV-seriens stuntdubbel Cliff Booth. Båda männen får slita hårt för att lyckas i Hollywood.

Filmen Once Upon a Time in Hollywood har amerikansk biopremiär 26:e juli.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.