Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida till de snyggaste herrmodeplaggen och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration från filmregissören Wes Anderson, brända färgtoner och en ljus vår.

Slipp kisa mot vårsolen! Ett par tidlösa solglasögon i en tilltalande Aviator-silhuett. Solglasögon, Dior Homme 3 650 kr.

Om du gillar kortärmade skjortor och Wes Anderson kommer denna skjorta garanterat att falla dig i smaken denna säsong. Skjorta, CMMN SWDN, 2 600 kr.

Satsa på ett par ljusa sneakers med en kraftig yttersula, snygg snörning och mockadetaljer. Sneakers, J.Lindeberg, 2 300 kr.

Byxor i linne med ett sytt pressveck är de perfekta vårbyxorna – för den som klarar att hålla ett par beiga byxor beiga. Byxor, Our Legacy, 3 300 kr.

En trenchcoat i linne- och bomull ger dig en exklusiv och fräsch vårlook. Varför inte kombinera med ett par ljusa jeans och vita sneakers? Vårjacka, COS, 2 250 kr.

En tunn pikétröja du har lika stor användning för under en kostym som med ett par dressade byxor och loafers i april, maj, juni, juli augusti och september. Piké, Arket, 490 kr.

Bikerjacka i mocka med snedställd dragkedja och coola detaljer. Jacka, H&M Edition, 2 499 kr.

Tigers nya era med desigstjärnan Christoffer Lundman i spetssen har satt loggan i fokus. Denna gång på en beige och vit silkesskjorta. Snygg att bära istoppad i ett par svarta byxor. Skjorta, Tiger of Sweden, 1 699 kr.

Italienska modehusets sneaker-modell Cloudbust blev snabbt en stående favorit hos modepubliken. Denna säsong i en ny tappning: brun, vit och med detaljer i gummi på ovansidan. Sneakers, Prada, 6 700 kr.

I Acne Studios senaste vår- och sommarkollektion syns flera mjuka kontrasfärger tillsammans med bruna toner. Stickat, Acne Studios, 3 000 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.