Sneakersnstuff öppnar i Los Angeles – se alla bilder från butiken på Venice Beach

Svenska Sneakersnstuff grundades för över 20 år sedan och har blivit en av av de självklara sneaker-destinationerna. Med exklusiva lanseringar och en sneakers-hype som vi bara sett början av är varumärket idag större än någonsin.

Nu slår Sneakersnstuff upp dörrarna till en helt ny butik på Venice Beach, i Los Angeles. Dock är det inte SNS:s första butik i USA – för ett år sedan öppnade de en 3 500 kvadratmeter stor butik på Meatpacking District i New York. Likt inredningen i New York-butiken kommer den nya adressen i Los Angeles att visa upp en kreativ inredning med möbler och konstverk inspirerat av Venice Beach historiska och färgrika miljö.

Adidas Originals, Nike, New Balance, The North Face, Vans, Converse, Jordan Brand och SNS egna varumärke är några av de brand som kommer att husera u butiken på 1011 Ocean Front Walk.

Källa. Highsnobiety


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.