Nu kan du köpa Roger Federers nya matchställ – släpps på Uniqlo

När French Open 2019 går av stapeln den 26:e maj till 9:e juni kommer Roger Federer och Kei Nishikori att spela – och de båda tennisproffsen kommer att bära matchställ från Uniqlo.

När schweiziske tennisspelaren Federer, som varit delaktig i ett flertal kampanjer och släppt en rad olika samarbeten med Nike, i juli 2018 tog in Uniqlo som ny sponsor blev det stora rubriker. Federers tidigare kontrakt med Nike spekuleras ha varit värt cirka 30 miljoner dollar per år, så allt talar för att japanska modejätten Uniqlo fick öppna den stora plånboken för att få världens kanske bästa tennisspelare någonsin att serva i deras kläder.

Om du gillar Kei Nishikori och Federers nya matchställ så kan du köpa dem hos Uniqlo från och med den 20:e maj. Kläderna har tagits fram på Uniqlos Research and Development Center tillsammans med märkets Artistic Director Christophe Lemaire och är inspirerade av tenniskläder från sent 1970-tal.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.