Svenska CDLP släpper badbyxor i samarbete med italienska Grand Hotel Tremezzo

Om du gillar snygga underkläder så har det inte gått att missa CDLP. Efter att under de senaste åren gjort entré i några av världens exklusivaste butiker inom herrmode, släppt ett samarbete med filmregissören Jonas Åkerlund och blivit hyllade i såväl Financial Times weekend-magasin ”How To Spend It” som internationella modetidningar är det svårt att inte gilla de gula boxarna.

I maj öppnade grundarna Andreas Palm och Christian Larson märkets första fysiska butik på Stureplan i Stockholm och nu breddar de utbudet från kalsonger och strumpor till en serie badkläder. Badbyxorna är framtagna i samarbete med det anrika hotellet Grand Hotel Tremezzo vid Comosjön, där kampanjen givetvis också plåtats. Kollektionen, som består av de tre modellerna Aperitivo (ett par swim trunks), Pescina (swim shorts) och Riva (smalare briefs) är alla framtagna i det hållbara materialet ECONYL®, vilket är en nylonfiber av väldigt hög kvalitet som framställs uteslutande av fisknät och avfall.

Badbyxorna är framtagna i samarbete med det anrika hotellet Grand Hotel Tremezzo vid Comosjön, där kampanjen också fotograferats.
CDLP har nyligen öppnat butik i Stockholm

Inte helt oväntat är färgskalan inspirerad av miljön runt Grand Hotel Tremezzo och består av de tre blå nyanserna Bellagio, Como och Navy, samt Tremezzo Orange och Alpine White.

De limiterade badbyxorna säljs i butiken i Stockholm och på märkets hemsida CDLP.com

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.