Se hela Harry Potter x Vans kollektionen – nu i butik

Det är snart två månader sedan Vans offentliggjorde sitt samarbete med ingen mindre än J.K Rowlings Harry Potter och Hogwarts. En kollaboration som fått stort engagemang efter att de största internationella modesajterna skrivit om nyheten – och väckt stor ha begär hos många Harry Potter-fan. Kollektionen innehåller en blandning av kläder och utvalda accessoarer, där skorna med Hogwarts-tema varit allra populärast.

Bland de sneakers som släpps ser vi fyra klassiska Vans som designats för varje Hogwarts elevhem. Vans Sk8-Hi för Gryffindor, Era för Slythering, Authentic för Ravenclaw och en Classic Slip-On för Hufflepuff.

Läs mer om Harry Potter x Vans-samarbetet som finns tillgängligt nu på Vans webbshop. Plaggen som dominerar klädkollektionen är en jacka, hoodie och T-shirt med Harry Potter-referenser som Deathly Hallows och Four Horsemen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.