Så klär sig världens bäst klädda män just nu

Det är inte första gången vi ser Drake bära Tom Ford från topp till tå – och troligtvis inte sista heller. Kanadensiske rapparen klär föredömligt i en skarp kavaj med breda slag upptill, svarta kostymbyxor och ett par boots i  svart krokodilmönster.

Det är svårt att se lika cool ut i Saint Laurent som New York-baserade konstnären David Alexander Flinn. Utöver klädstilen är ett grooming-tips att inte vara rädd för att kamma fram en sidbena och stramt och lägga bakom öronen. Åter till kläderna: Läderjackan med små patches, de svarta jeansen och bootsen med klack väcker i sann Saint Laurent-anda garanterat ett ha begär hos många män.

Att 70-talet är tillbaka råder det ingen tvekan om. Skådespelaren Nicholas Hoult visar att du inte behöver fastna i svart och vitt när det vankas röda mattan premiärer för en världskändis. Turkosblått och Los Angeles-gult kanske är mest ouppskattade färgkombinationen just nu.

Forna One Direction-stjärnan Liam Payne är nytt ansikte utåt för HUGO i vår och sommar. Payne visar samtidigt att han inte tackar nej till att dressa upp i en dubbelknäppt kostym med coola detaljer.

Om du någon gång har funderat på att bära kjol så visar amerikanske ”13 skäl varför”-skådespelaren Tommy Dorfman att det inte alls är en dum idé. Ser det lika snyggt ut som ovan finns ingen anledning att inte kombinera den svarta satin-kjolen med sneakers, en tränings T-shirt och midjeväska över axeln.

Att David Beckham föredrar lyx når knappast någon som en överraskning. Men det är när den numera pensionerade fotbollsstjärnan reser i sällskap av väskor från Louis Vuitton och Bottega Veneta det blir extra tydligt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.