Streetwear: 12 heta looks från Louis Vuittons senaste kollektion

När Louis Vuitton ger en första look av kollektionen för våren och sommaren 2020 är det med en pre-lookbook, bara några veckor innan visningen i Paris. Är det någonting som varit viktigt för herrdesignern Virgil Abloh att föra in i Louis Vuittons anrika värld så är det streetwear. Och han väljer hellre ofta att prata om vikten av tillgängligheten, inspiration med att det också förblir just streetwear.

I Louis Vuittons SS2020-kollektion är några av nyckelplaggen för att klä dig som Virgil Ablohs LV-man ett par generösare byxor, hoodie eller lösare skjortjacka och västen med fickor på. Kikar du närmare på vilka skor som syns mest så är det just sneakers, inte sällan vita, som är stående igenom samtliga looks.

Louis Vuitton Pre-Spring/Summer Lookbook 2020

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.