Höstmode 2019: Här är 15 stilsäkra plagg i butik nu

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Årets stiligaste årstid står för dörren. Hösten är för många män en nystart – och likaså kan det vara en smart tid för att inventera garderoben och se vad du vill addera till din stil.

Efter luftiga linneskjortor, halvblöta badbyxor och solkrämsdoftande T-shirts kan det nästintill kännas som en lättnad att dra på sig en stickad brun ulltröja och vita jeans. Färgskalan för hösten 2019 domineras av mörkblått, svart, brunt, kamel och dovt grönt med inslag av benvit, crème, dammigt rosa och terracotta.

Framhäv din solbränna med att blanda in ljusa färger och investera i nya kvalitativa plagg du vet att du kommer kunna matcha till allt som redan finns i din garderob. Snyggt, smakfull och hållbart i längden.

Här är 15 snygga plagg för män att bära hösten 2019

Uppdatera din mörkblå kostym i höst. En fin okonstruerad kavaj med detaljrika fickor från Tiger of Sweden, 4 499 kr.

Ett smart köp: Bär en svart mockajacka i höst från H&M Edition, 1 499 kr.

Cartiers ikoniska klockmodell Santos har blivit en stilren favorit genom åren. 2018 uppdateras uppdateras modellen för första gången sedan 2004, finns i såväl stål som guld. Cartier, 58 100 kr.

En mörkblå flanellskjorta i ull har stora matcningsmöjligheter, både i sommar och under den kommande höstsäsongen. Arket, 1 150 kr.

Smakar det så kostar det. När det gäller mockajackor har prislappen en tendens till att vandra uppåt om du eftersträvar en riktigt fin finish. Den här brun mockajackan från Acne Studios är en av våra favoritplagg i höst av det svenska modemärket, 15 800 kr.

Svart och snyggt. Exklusiv tote-väska från coola Balenciaga, 6 200 kr.

Jeans och bruna mockaboots kanske inte är så dumt trots allt? I dett par från Sandro slipper du garanterat skämmas över vad du har på fötterna, 4 000 kr.

Ett prisvärt köp: Svarta bas-jeans från COS, 790 kr.

Ett par bruna loafers i mocka är en lika snygg investering för sensommaren som början av hösten. Morjas, 2 400 kr.

Rutigt är en trend som inte överger oss denna höst heller. Fin skjortjacka från parisiska AMI, 6 100 kr.

Något ”tyngre” och mer markanta sneakers. Vitt med jordiga färginslag från Sandro Paris, 2 550 kr.

I all sin enkelhet en väldigt användbar skjorta och lättburen skjorta, från Weekday, 600 kr.

Höstens hetaste sneakers? Det är svårt att inte nämna lyxhuset Pradas senaste sneakers-tillskott, som inte helt oförståeligt blivit kallade för lego-klossar. Prada, 7 500 kr.

100% ull och tillverkat i italien är sällan en dålig kombi. Stickat när det är som allra trevligast från Bottega Veneta, 5 900 kr.

The North Face har släppt en ny kollektion inspirerad av månen (som du kan läsa mer om här). Midjeväska från The North Face, 649 kr.

Addera en grön skjortjacka till höstgarderoben. Extra fin att bära i sällskap av grått, vitt och svart. COS, 890 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.