Lyxigt läder och boots – se Tom Fords visning på New Yorks modevecka

När Tom Ford bjuder in till modevisning är det inte sällan med en storslagen fest av världskändisar. Och Ford visningen av hans nya kollektion för våren 2020 under New Yorks modevecka var inget undantag. Om du till våren blir inbjuden på en exklusiv fest som bäst kan förklaras med ”one of a kind-party” kan du med stor sannolikhet hitta stilinspiration från någon av de herrlooks som visades. Annars är nyckelplaggen enligt modeikonen Tom Ford för våren 2020 de blanka bootsen, en iögonfallande tuxedo jacka eller en cool skinnjacka som ger dig en ordentlig dos av attityd.

10 looks från Tom Fors herrkollektion för våren 2020, på New Yorks modevecka:

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.