Uppdatera din groomingarsenal i mars – 6 grymma produkter

Uppdatera ditt badrumsskåp med groomingprodukter som ger ditt ansikte en piggare look – och får dig att dofta bättre. Bland våra favoriter för de kommande månaderna finns bl.a. eyepatches från Peter Thomas Roth, en livfull doft från Hermès och en bronzer att blanda upp din dagkräm med av populära Le Labo.

Eyepatches, Peter Thomas Roth, 575 kr. Ge nytt liv till dina trötta ögon med dessa energigivande gelpatches för ögonkonturen. Kan definitivt hjälpta till att bota ett bakis-trött och torrt ansikte.

Bronzer, Le Labo, 375 kr. Den här bronzern kan du applicera överallt där du behöver en extra solkänsla – och den är dessutom lätt att tvätta bort på kvällen.

Doft, Gucci, 720 kr. Gucci Mémoire d’une Odeur är en unik parfym som suddar ut könsgränserna och skapar en ny doftfamilj: Mineral Aromatic. Ansikte utåt för doften? Harry Styles.

Hårvax, Lernberger Stafsing, 209 kr. Ett mjuk wax som skapar textur, volym och definition men på ett ”ostylat” sätt.

Doft, Hermès, 1 450 kr. En livfull och generös doft där enbär möter värmen hos sandelträet och ambrans sensualitet.

Picture 069

Ansiktstvätt, The Organic Pharmacy, 399 kr. En mild men djuprengörande ansiktstvätt med aloe, grönt te och havsalger som tar bort smuts, orenheter och föroreningar – och gör huden mjuk och smidig.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.