Nytt svenskt märke: The Resort Co lanserar exklusiva flip-flops

Om du varit på jakt efter ett par mer exklusiva flip-flops så vet du att det inte varit helt enkelt att hitta. Gapet mellan Havaianas och Hermès har i stort sett ekat tomt – något som nystartade The Resort Co vill ändra. Med tillverkning i Italien, saffiano-läder och mocka hoppas de att kunna erbjuda den klassiska sandal-modellen i en stilren skandinavisk design .

The Resort Co grundades när de goda vännerna Niklas Schultz och Joakim Blom under en resa till Comosjön konstaterade det bristfälliga utbudet av kvalitativa flip-flops. Tillsammans lämnade de sina långa karriärer inom näringslivet och tog sig an uppdraget att skapa en lyxig modell som lämpar sig för såväl poolkanten som storstaden. De åkte på en turné genom Italien för att hitta tillverkare och leverantörer som kunde förverkliga deras vision: en moden modell i högklassiga material och med hantverksmässiga egenskaper.

Sortimentet innehåller fem modeller i olika mönster och färgställningar. Sandalerna tillverkas för hand  i en liten fabrik i Toscana. Rem och överdel tillverkas av saffiano-läder, mocka, satin och kanvas, tillsammans med en linning av mjuk mocka för ultimat komfort mellan tårna.

Modellerna kommer att säljas exklusivt via företagets egna hemsida samt via The Rake. Priset ligger på 995 kr respektive 1195 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.