Martin Hansson: ”4 riktigt snygga jackor att bära i höst

Inlägget innehåller affiliate-länkar. En av de stora stilinvesteringarna för hösten är höstjackan. Antingen har du redan en favorit i garderoben att plocka fram – eller så är det hög tid att börja prova igenom vilken som är din favoritjacka för den nya, kyligare säsongen som väntar.

Lata lediga helger kommer fleecejackan till sin fulla rätt – eller när du ska ut i skogen och vill bära det mjukaste du har i garderoben. Fleecejacka, Holiday Boileau, 4 100 kr.

I takt med att sommaren lider mot sitt slut och hösten gör entré växer det alltid fram en stor kärlek till mockajackor i mig. Brun, beige, svart eller mörkblå spelar ingen roll. Tillsammans med en stickad tröja är det ett oslagbart snyggt ytterplagg. Mockajacka, Valstar, 8 600 kr.

Acne Studios, Burberry, Tiger of Sweden och Prada. Alla har de en kamelfärgad enkelknäppt rock i sina höstkollektioner i butik. Inte helt svårt att lista ut varför med tanke på vilket stil-lyftande plagg rocken är. Rock, BOSS, 4 900 kr.

En av höstens allra snyggaste jackor är signerad det svenska modemärket Acne Studios. Modellen ovan, en mockajacka som är lika tidlös som modern, passar till praktiskt taget allt i höstgarderoben. Mockajacka, Acne Studios, 15 800 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.