Snart finns dokumentären om Ralph Lauren på HBO – se trailern här

Dokumentären om Ralph Laurens liv har premiär på HBO 12:e november.

År 1967 startade en man vid namn Ralph Lauren sin egna kollektion med slipsar. Då hade han inte den blekaste aning vad en modedesigner var för något – eller vad någon som skulle tycka om hans slipsar. Men idag, ser det som ni säkert vet lite annorlunda ut. Ralph Lauren, som föddes Lipschitz, i Bronx, New York, har skapat ett av vår tids mest välkända varumärken. I dokumentären Very Ralph – som är regisserad av Susan Lacy – får vi hänga med och se hur det har sett ut under hans 50 år långa karriär. Premiär är den 12:e november på HBO, men du kan redan nu se trailern här nedan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.