Se bilderna från Tom Fords exklusiva cocktailparty i London

Januari kan vara en månad då många väljer att hålla sig tillbaka, enbart fokusera på träning och minimera intryck. Är det någon man som kan få dig på andra tankar i början av året så är det Tom Ford. När modeikonen, filmregissören och den manlige beauty-legenden bjöd in till en cocktail för att lansera nya doften Beau De Jour hade vår redaktör Martin nöjet att vara på plats. Ett cocktail-party som ägde rum på Mark’s Club i London och där Tom Ford själv bjudit in en väl vald skara gäster som fick nöjet att ta det av den nya doften som lanseras i Skandinavien under våren 2020.

Joe Alwyn, ansikte utåt för nya Tom Ford doften Beau De Jour och Martin.
Tom Fords nya doft Beau De Jour.
Tom Ford och Martin.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.