Sno stilen – så klär sig 4 av världens bäst klädda män just nu

1. Joe Alwyn. Om du ännu inte vet vem Joe Alwyn är så är det hög tid att lägga namnet på minnet. Framgångsrik skådespelare, ansikte utåt för Prada för två år sedan och i år Tom Ford. Han har dessutom varit tillsammans med Taylor Swift, vilket är svårt att inte nämna (du förstår direkt varför när du googlar honom). Joe lyckas med konsten att klä sig i helsvart och känns mer moderiktig, stilsäker och intressant än någonsin. Snyggt.

2. Tyler, the Creator. Rappartisten Tyler the creator har en stil som känns lika lekfull som inspirerande. Oväntade matchningar av nya hajpade plagg med gamla retro-klassiker gör att det är lätt att vilja sno den genuina stilen rakt av. Vem vill inte ”mysa omkring” i en stickad cardigan och converse som ovan – och se exakt lika cool ut som Tyler the creator?

3. Quavo. Artisten Quavo på Milanos herrmodevecka klädd i en look signerad Prada. Klär du dig i kamel från topp till tå med inslag av svart detaljer har du möjlighet att sätta stilen som Quavo ovan. Två tummar upp!

3. Brad Pitt. Klassiskt blir sällan tråkigt – framför inte om du klär dig som Brad Pitt gjort de senaste månaderna. Filmstjärnans kampanj med modemäktiga Brioni skulle kunna vara en handbok i hur du klär dig snyggt och smakfullt på såväl filmgalor som pressträffar och ständigt nya lanseringar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.