Här är de bäst klädda männen på Oscarsgalan 2020

I natt svensk tid gick Oscarsgalan 2020 av stapeln på Dolby Theatre i Los Angeles. Den 92:e upplagan av Oscarsgalan bjöd inte bara på Oscarsstatyetter för 2019 års bästa filminsatser. Av tradition har den röda matta även blivit en scen där skåspelarna stilmässigt ofta överträffar sig själva – och flera män gör succé i allt från smokingar och dubbelknäppta jackor till färgglada svidar och eleganta detaljer. Här är några av männen som enligt mig lyckades allra bäst på Oscarsgalans röda matta 2020.

Här är de bäst klädda männen på Oscarsgalan 2020

Det är inte mycket Brad Pitt inte lyckas med. Som ansikte utåt för Brioni dök han inte helt oväntat upp i Brioni på röda mattan.

Om det är någon som kan bära upp en look i mörkblå nylon på Oscarsgalan så är det Timothée Chalamet. Prada från topp till tå och en brosch av Cartier.

Brittiske skådisen George MacKay valde det säkra före det osäkra: Svart, lackskor och dubbelknäppt med fluga från Alfred Dunhill. Snyggt!

Bohemian Rhapsody, Mr. Robot och No Time to Die: Rami Malek har ett par tunga filmroller i sin ryggsäck. Här på röda mattan i dubbelknäppt från med sidenslag från signerat Saint Laurent och en klocka från Cartier.

Två legender har parat ihop sig. Robert De Niro and Al Pacino. När det kommer stil handlar det som så ofta att klä sig utifrån sin egen förmåga, ålder och ambition. Tummen upp för båda de här två männen vi tycker lyckades föredömligt.

Visst känner ni igen silhuetten på smokingjackan? Tom Hanks gjorde det ”enkelt” för sig och ringde sin kompis med samma namn när det var dags att styra upp en svid för Oscarsgalan 2020. Under natten klädd i Tom Ford från topp till tå.

Bär något klassiskt en gör det med en twist. Mahershala Ali valde att köra på en snygg helsvart look från Ermenegildo Zegna.

Leonardo DiCaprio känns lika självklar vid sådana här galor som att den röda mattan faktiskt är röd. Under Oscars 2020 bar skådespelaren en klassisk smokingkostym med fin passform – som alltid.

Vem väljer du att ta med dig på Oscarsgalan om du får en inbjudan +1? Keanu Reeves frågade mamma. Snyggt med en tredelad kostym på Keanu även om vi hoppats på en snäppet vassare look från den kanadensiske skådespelaren.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.