Woolrich lanserar Outdoor Label – stort fokus på hållbarhet och teknik

Kollektionen kommer finnas tillgänglig i Woolrich egna butiker samt utvalda återförsäljare så snart butiker är öppna igen.

Woolrich lanserar i dagarna sin fjärde kollektion för underlinjen Woolrich Outdoor Label för Spring Summer 2020. En kollektion som på ett smart och innovativt sätt kombinerar hållbarhet och teknik. Nyckeln i kollektion är mångsidiga plagg med en lager-metod för flera ändamål, från den snabbt torkande merinoullen som fungerar som en andra hud, den enkelt förpackningsbara designen av lätta tyger som håller kroppen torr till en genomgående isoleringsnivå i plaggen som bibehåller värmen.  

Tanken bakom den nya kollektionen är att följa riktningen ”Timeless Herritage” och kombinera tradition med innovation. Inspiration kommer från ikoniska jackan Hunting Jacket och kamouflagemönstret Shadowbark från 1987, tillsammans med moderna, hållbara material såsom Cordura, Pertex och Solotex. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.