Acne Studios går tillbaka till 90-talet – se alla plaggen i senaste kollektionen

När Acne Studios lanserar senaste kollektionen av jeans, jeansskjortor och jeansjackor är det med en stark hyllning till 90-talet. Och när du scrollar ned genom lookbook:en är det svårt att inte låta tankarna direkt vandra tillbaka till lappade överkast, mobilspel som Snake och samlarkort.

I vårkollektionen, som i veckan landade i butik och online, ser du den populära hatten, fyrkantiga brun-tonade solglasögon och flera alternativ till ljusa jeansplagg. Och om du känner att blåa jeansplagg är för mesigt – varför inte ta ut svängarna med färgkombinationen rosa och rött?

Se alla plagg i Acne Studios nya jeanskollektion för SS19 här

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.