Kika in hemma hos modeprofilen Derek Blasberg på Manhattan

Om du är intresserad av modevärlden (och den internationella modeeliten) är det svårt att ha undgått honom. Derek Blasberg – modejournalisten som i dag arbetar för Vanity Fair, CNN och Gagosian Gallery – syns lika ofta i Kardashian-klanen och Hadids-systrarnas världskända Instagramflöden som frontrow på de största modevisningarna, tätt intill Vogue-legenden Anna Wintour.

Vad Derek har på sig, vilka som är hans favoritrestauranger i New York, vilka han umgås med (Victoria Beckham, Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Riccardo Tishi, Ralph Lauren, Kanye West m.m) och var han tillbringar sin semester är ingen större hemlighet. Han omnämns ibland som en modern Gatsby, senast i The Guardian. Det han däremot sällan exponerar är hans hem.

Nu öppnar stilskribenten Blasberg upp dörrarna till sin lägenhet på Manhattan för inredningsmagasinet Architectural Digest och berättar i intervjun om hur han tänkt bakom valen av inredning;

– En liten pojke som flyttar till storstaden är ofta den klassiska amerikanska drömmen. Därför, var Ralph Lauren den första designern som jag tänkte på när jag samordnade all interiör. Ralph Laurens största inslag i inredningen är textilier på väggarna, en schäslong och gardiner i himmelssängen i sovrummet, berättar Derek för AD.

Pierre Jeanneret-stolar i köket, keramiktallrikar av Pablo Picasso och väggkonst av Andy Warhol är annan design som syns i hemmet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.