Pradas nya hajpade sneakers – ser ut som Legobitar

Om du planerar att investera i ett par nya sneakers i vår har du antagligen redan upptäckt att utbudet är oändligt. När brittiska GQ skriver om några av de allra hetaste sneakers-modellerna för säsongen är det med en intressant reflektion – att flera av de trendigaste skorna modehusen visar upp nu ser ut som Lego-bitar. Och vi kan hålla med om att det är inte en helt dum liknelse.

När Prada i juni släpper en ny uppdaterad modell av sina populära Cloudbusts-sneakers (modellen Thunder som finns att beställa från april) är det en snabb, aggressiv och till utseendet tung sko vi ser. Med stor sannolikhet inspirerad av den gabber-stil, som är en typ av hardcore-tecno med ursprung i Nederländerna många i millenniegenerationen så tydligt influerats av stilmässigt de senare säsongerna.

För att bära skorna snyggt – och inte få det att se ut som du sprungit snabbt över ett lekrum och trampat på två legobitar – bör du styla skorna mer minimalistiskt och elegant. Sanningen är att Cloudbust Thunder i kombination med en grå kritstrecksrandig kostym är en riktigt håll käften-look.

Pradas höstkollektion för 2019 som visades tidigare i år.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.