Inför comebacken: Swedish House Mafia ställer ut på Fotografiska

Börjar du bli less på att räkna ned till premiären av Swedish House Mafias stora comeback i vår kan du enkelt släcka törsten av väntan redan nu.

Spelningen på Tele 2 Arena den 2:a maj kommer att bli Steve Angello, Sebastian Ingrosso och Axwells första spelning på dryga sex år. Efter att trion inlett med tre festfyllda kvällar i Stockholm drar de sen ut på en fyramånaders lång världsturné.

För att skildra vad Swedish House Mafia har gjort under de senaste åren, från gruppens död till återfödelse har, så har de tagit hjälp av konstnären Alexander Wessely. Tillsammans har de skapat utställningen Purgatorium som från  30 april till 5 maj kommer att visas på Fotografiska i Stockholm.  Utställningen innehåller tolv stycken fotografier och en film som kommer att projiceras på väggarna. Alexander har gjort en visuell tolkning av artisternas mentala tillstånd och känslor under perioden 2008-2013 när de var en trio.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.