Pollensvullna ögon? 3 produkter som får dig att se fräschare ut

Har april-månad mest handlat om att överleva den skyhöga pollenhalten? Eller har du bara en tuff helg i bagaget? Då kan väckarklockan en måndagsmorgon kännas lika svår att vinna mot som att starta upp NASA:s verksamhet.

Om du dessutom har ett morgonmöte du inte vill se ut som sju svåra år på finns det några få produkter som på kort tid kan få svullnaden runt ögonen att dämpas. De kommer inte att göra underverk – det vore dumt att lova – men de kan definitivt hjälpa dig med att lura en snabbt dömande chef och visa att du faktiskt är pigg. Här har vi valt ut tre ansiktsprodukter som garanterat får dina ögon att se piggare ut.

Skölj rent. Detta är långt ifrån den mest attraktiva förpackningen, men när det kommer till produkter i ansiktet är, om någon gång, innehållet det viktigaste. En ögonskölj som fuktar trötta ögon och sköljer bort damm, smuts och pollen. Ögondroppar, Dropit, 35 kr.

Minska påsar under ögonen. Dessa lyxiga eye patches i hydrogel är fullproppade med snabbverkande ingredienser som lugnar och återfuktar det känsliga ögonområdet. De anpassar sig efter formen runt ögat och jobbar mot svullnad och trötta ögon. Eye patches, PIXI, 399 kr.

Utslätande och fuktgivande. Ett ögonserum som ger ögonen ett yngre utseende och påsar, mörka ringar och fina linjer blir mindre framträdande. Innehåller Retionol 8, ett stabiliserat A-vitaminkomplex som är åtta gånger mer effektiv än standard retinol. Ögonserum, Verso, 649 kr.


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.