H&M:s nästa designsamarbete – Giambattista Valli gör sin första herrkollektion

H&M:s nästa stora designersamarbete med Giambattista Valli avslöjades på amfAR-galan i Cannes. Giambattista Valli som är mest känd för en skräddarkonst som präglas av skönhet och elegans, lanserade sitt varumärke i Paris 2005. Samarbetet med H&M är hans första designersamarbete och i och med det så gör också Giambattista Valli sin allra första herrkollektion.

– Jag är så glad över detta samarbete: H&M ger mig möjligheten att förmedla min stil och min kärlek till skönhet till en bredare publik. Jag hoppas att min design ska inspirerakärlekshistorier världen över”, säger Giambattista Valli.

Ett fåtal av de unika plaggen släpptes i begränsad upplaga i utvalda butiker och på hm.com redan i lördags, den 25 maj, medan själva huvudkollektionen lanseras den 7 november 2019.

– Vi är överlyckliga över att samarbeta med Giambattista Valli. Han är en verklig mästare när det gäller haute couture med öga för detaljer i hantverket. Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion”, säger Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor på H&M.

Huvudkollektionen släpps den 7 november 2019.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.