Omega firar 50 år sedan månlandningen – lanserar specialversion av Speedmaster

I år har det gått 50 år sedan människan tog sitt första steg på månen. 1969 var då Neil Armstrong och Buzz Aldrin landade med rymdfärden Apollo 11 på månen och förändrade världen genom att visa vad mänskligheten är möjlig att åstadkomma.

Till 50-årsjubileumet släpper Omega en ny limiterad utgåva av Speedmaster som hyllar Apollo 11. Likt originalet från 1969 är den ikoniska klockmodellen av stål och 18k Moonshineguld, samt en boettring i svart keramik. OMEGA Speedmaster lanseras i 6 969 exemplar och är graverade med sitt unika nummer på bakboetten, tillsammans med Neil Armstrongs kända citat ”That’s one small step for a man, one giant leap for mankind” samt det kända fotavtrycket på månen. 

OMEGA Speedmaster lanseras i 6 969 exemplar och är graverade med sitt unika nummer på bakboetten.
Rekommenderat cirkapris 95 100 sek.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.