Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida er till de snyggaste herrmodeplaggen – och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av Biarritz, krispiga ränder och coola svarta detaljer.

Tigers pre-fall 2019-kollektion har nyligen landat i butik. Ett av favoritplaggen är dessa randiga shorts, Tiger of Sweden, 1 299 kr.

Uppdatera skogarderoben inför sommaren med ett par stilsäkra loafers i mocka. Detta par kommer att vara lika fina att bära året runt, BOSS, 3 100 kr.

Dubbelt så bra med dubbelknäppt? Ibland stämmer det. Denna kavaj i en dimmig blå färg är extra fin tillsammans med svarta och gråa plagg, Mr P, 4 100 kr.

Vita sneakers med ljus sula som direkt för tankarna till idrottsläraren i lågstadiet kan (otippat nog) vara en sko vi kommer att få se mycket av under kommande herrmodeveckor. Sneakers från Adidas Originals, 1 050 kr.

Gå direkt från solstolen till en härlig lunch i skuggan. Glöm bara inte att ta på dig en tunn kortärmad skjorta, Rag & Bone, 2 000 kr.

Denna solglasögon-modell har kommit att bli en klassiker i Saint Laurent stall, 2 800 kr.

Det kan vara knepigt att hitta ett par sköna och samtidigt välklädda shorts. Vi har synat sömmarna på exakt dessa tidigare och ger gummen upp, H&M, 299 kr.

Håll koll på de allra nödvändigaste tingen i en liten (och väldigt snygg) man bag signerad Prada, 13 100 kr.

Det är få badlakan som blivit lika Instagrama-vänliga de senaste somrarna som Elin Klings Tôteme, 900 kr.

Den här pikétröja är en perfekt brygga mellan upklädd och sportig. Just mudden vid halsen är en stil-lyftande detalj, COS, 450 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.