Once upon a time in Hollywood: Här kan du köpa Brad Pitts mockaboots

Det har nog knappast undgått någon att sensommarens storfilm är Once Upon A Time in Hollywood. Quentin Tarantinos Hollywoodskildring, den starka uppsättningen av skådespelare (Brad Pitt, Margot Robbie och Leonardo DiCaprio) och de snygga bilderna från filmen väcker stort intresse.

Det är svårt att inte finna filmens kullis – 1960-talets Los Angeles – tilltalande likt skådespelarnas håll-käften-coola-klädstil. Hawaiiskjortor, mockaboots, bruna läderjackor och pilotbrillor med starka retro-vibbar känns precis lika aktuella i dag som de gjorde där och då, för över femtio år sedan, när dramat utspelar sig.

För den som är lika stil-intresserad som observant har du med stor sannolikhet noterat Brad Pitts bruna boots – och kanske till och med redan gett tummen upp. Du behöver inte leta dig yr i höst för att finna ett par liknande, eller ännu bättre, ett par exakt likadana. Skotillverkaren Minnetonkas försäljning lär minst sagt få en skjuts i höjden dessa dagar av alla de modiga män som vill sno retro-stilen. Det bästa med bootsen utöver eras stilfaktor är antagligen att de är allt annat än Yves Saint Laurent-dyra. Tvärtom. För 69.95 USD blir skorna dina. Det vill säga att du behöver ”bar” punga ut 700 kr för att få se Brad Pitt-skorna stå hemma i din skohylla.

Köp Brad Pitts boots från storfilmen Once Upon A Time In Hollywood för knappt 700 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.