Hösten enligt modeikonen Tom Ford – se säsongens hetaste nyckelplagg

En modedesigner som varje säsong visar upp eleganta, maskulina och vassa kollektioner är Tom Ford. Sedan lanseringen av det egna klädmärket 2016, som bär hans namn, har märket varit ett av de mest inflytelserika i världen. Modeikonens höstkollektionen för 2019 är ett signum för hans design – långa rockar, kaxiga tuxedos och självklarheten i att bära upp en stickad tröja lyxigt. Med sina eleganta passformer lyckas Tom Ford säsong efter säsong charma såväl den mest förmögna finanseliten på Manhattan som vår tids största – och bäst klädda – Hollywoodkändisar.

Så vilka är Tom Ford fem nyckelplagg för hösten 2019?

En stor dunjacka, lång (och rätt så tjock) ullrock, svarta stickade polotröjan, svarta boots i läder och den kritstrecksrandiga kostymen.

Se looks från Tom Fords AW19-kollektion här

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.