Gör dig redo för nya iPhone – här är de trovärdigaste ryktena

Nu står klart att årets nya Iphone-modeller kommer att visas upp på ett Apple-event i San Francisco den 10:e september. En av de senaste nyheterna är att de slutgiltiga specifikationerna för de nya Iphone-modellerna sägs ha läckt ut från Kina. Enligt GSM Arena handlar ryktena om Iphone 11, Iphone 11 Pro och Iphone 11 Pro Max som ska ersätta Iphone Xr, Iphone XS och Iphone XS Max.

Samtliga modeller av de Iphone-modellerna sägs vara rustade med Apples nya A13-processor, Wifi 6, Face ID och en kamera på framsidan. På baksidan erbjud nu dubbla kameror i iPhone 11. Iphone Pro och Max-modellerna däremot får trippla kameror och sägs dessutom ha 6 GB arbetsminne, ett större batteri och möjligheter för att använda Apple Pencil.

Priserna för nya Iphone modellerna spekuleras landa på 799, 999, och 1 099 amerikanska dollar.

Källa. Macrumor.com, Feber.se och gsmarena.com

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.