Höstens största och hetaste inredningstrender 2019

När vi summerar höstens stora inredningstrender för 2019 är det inte helt långt ifrån modebranschens rampljus för samma säsong. Manchester, rotting, jordiga toner och elegant safari är lika populärt i de båda stilbetonade världarna. Här nedan är några av de större trenderna som syns inom inredning under hösten 2019.

1.Naturmaterial är en av höstens absolut största trender. Något som också var ett stort samtalsämne hos de största inredningshusen under Milanos designvecka Salone Del Mobile tidigare i år. Rotting, Träslag i olika naturliga färger och linnetyger är några av komponenterna för att skapa en naturlig och sval inredningskänsla.

2. Höstens populäraste färg? Det råder ingen tvekan om att den solklara vinnaren är beige. Alla toner av crème, sand, jordigt och brunt har nästintill blivit vanligare än svart och vitt under senaste säsongerna.

3. Mönster/detaljer som sticker ut. Zebramönstret är välrepresenterat i såväl hem inspirerade av Svenskt Tenn som GUBI eller av inredaren Vincent Van Duysen i höst. Även den koboltblå färgen är stor i höst när det kommer till detaljer i hemmet som sticker ut lite bland ett lugnt möblemang.

4. Karaktäristisk keramik. Förra året var piedestal den stora it-grejen i inredningsvärlden. I år ser det ut att vara keramik som seglat upp och synts allt mer. Vaser, tillbringare, omaka krukor, vintagefynd och mer släta keramikgods drar blickarna till sig under hösten 2019.

5. Mer manchester. 70-talsfavoriten manchester växer sig allt populärare i svenskarnas hem. Tillsammans med en ren sammet och linne skapar manchestern attityd på ett diskret och snyggt sätt.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.