Tjoget flyttar in på NK med ett nytt Italienskt barkoncept

Nu presenterar NK den nya restaurangen och aperitivobaren Positano. Det är Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski från den hyllade restaurangen och baren Tjoget som ligger bakom satsningen. Positano öppnar på NK:s herrplan, Plan 2 i början av november.

På Positano vill man fånga upp känslan i den traditionsenliga italienska aperitivokulturen där baren är en naturlig mötesplats för mat, dryck och umgänge. Menyn kommer att bestå av enklare pastarätter, sallader, chark, ostar, italienska sötsaker, högkvalitativt kaffe och cocktails presenterade i en miljö som för tankarna till den citronrika Amalfikusten. Lyxigt inramat, men enkelt och tillgängligt.

– Vi har alltid haft en dröm om en italiensk bar och café och NK är den perfekta platsen med mycket människor i rörelse under dagen. Positano ska bli en naturlig mötesplats där man tar något i farten eller stannar i timmar och kanske gör det mest osvenska som finns, dricka cocktails på dagen innan solen gått ner, säger Joel Söderbäck, en av grundarna bakom Positano.

De senaste fyra åren har Tjoget som enda svenska bar tagit plats på den prestigefulla listan The Worlds 50 best bars.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.