Så ser Ralph Laurens nya kollektion ut – nostalgiska friluftsplagg

Polo Ralph Lauren är tillbaka med ännu en limiterad kollektion. Denna gång inspirerad av Polo Sportsman och Polo Sportswoman, varumärkets profiler inom sport-, och friluftslivskollektionerna under 90-talet. Polo Sport Outdoors är en nostalgisk tillbakablick på originalplaggen från 1998. Kollektionen lanseras den 14:e november och kommer i en numrerad begränsad upplaga.

Två plagg som står ut extra är en anorak och poncho, båda prydda med originalmönster och loggor samt tryckt grafisk konst från 90-talet. Polo Sport Hiking Boots är tillbaka i mörkrött och grönt länder. Nyheter i kollektionen är det funktionella setet med Trek Vest och Observer Pants, samt accessoarer som solglasögon, keps och fiskehatt.

Den limiterade kollektionen av färgrika plagg och accessoarer är framtagen med influenser från den amerikanska westerns natur och människor, samt Ralph Laurens omfattande arkiv av plagg för sport och friluftsliv. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.