5 smarta tips att ha i bakhuvudet när du shoppar på mellandagsrean

När det gäller den årliga mellandagsrean gäller det att agera som en erfaren konsument (vare sig du är det eller inte). Här nedan är några smarta knep att ha i bakhuvudet när du shoppar under mellandagsrean.

– Leta enbart efter klassiska plagg och stilsäkra accessoarer som du vet att du kommer ha användning av i många år framöver.

– Det är lätt att bli blind av alla de där röda prislapparna som skriker ”billigt, halva priset eller allt ska bort”. Se till att vara kompromisslös och köp bara plagg som du verkligen vill ha – och som ger dig en snyggare stil. Det kan låta som en självklarhet men är värt att påminnas om.

– I REA-tider är det sällan smart att börja experimentera med sin stil. Investera därför i plagg som redan matchar din befintliga garderob och är enkla att kombinera.

– Mellandagsrean är ett perfekt läge för att passa på och köpa kvalitativa plagg – som du annars kanske inte sneglat på för att prislappen va för dyr. En svart portfölj i läder, en fin ryggsäck, en stickad ulltröja eller exklusiv kavaj är några av alla smarta plagg som är prisnedsatta och smarta att kika extra efter.

– Köp inte plagg som du inte kan använda direkt på en gång. Om du t.ex. köper en skjorta i en för liten storlek för att du tänker ”jag kommer gå ner en storlek under våren” – skippa det. Just sådana köp tenderar till att bli allt annat än de bästa köpen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.