Klä dig snyggast på nyår – 12 av världens bäst klädda män visar hur

Planerar du att bära en smokingjacka i sammet, en svart kostym eller en mönstrad kavaj på nyårsfesten? När en av årets mest uppklädda högtider står för dörren och det är dags att välkomna 2020 står det dresscode smoking på schemat för många. Nyårsafton utan tvekan den dagen på året som flera av oss vill se som stiligast ut – vilket kan kräva extra ansträngning när det är dags att leta reda på smokingskjortan du inte burit sedan senaste bröllopet eller bankett-middagen.

För många män är smokingen det självklara klädvalet på nyårsfesten – och visst finns det lika många olika sätt att bära smoking på som det finns olika sätt att göra inlagd sill på. I detta inlägg visar några av våra nutida stilikoner – och världens bäst klädda män – hur de klär sig när det vankas smoking-fest.

ASAP Rocky.

Tom Ford.

Justin Timberlake.

Ryan Gosling.

Kit Harington.

Mark Ronson.

Nicholas Hoult och Joe Alwyn.

Ansel Elgort.

Jon Kortajarena

David Beckham.

Tom Holland.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.