Ralph Lauren Purple Label fyller 25 år – firas med en hyllningskollektion

Ralph Lauren Purple Label fyller 25 år, vilket firas med en hyllningskollektion till varumärkets historia av hantverk, kvalitet och elegans. Höstkollektionen som visades i Milano i helgen består av plagg framtagna med inspiration från 90-talets snitt, helt i enighet med Ralph Laurens fäbless för den brittiska skräddarkonsten. De tydliga axlarna, breda slagen, markerade midjorna, och den lägre knappställningen utgör signaturen för kostymerna i Purple Label.

Ralph Lauren själv beskriver Purple Label som något mer än en kollektion vackra plagg; han ser plaggen som ett uttryck för tidlös kvalitet, för hantverk och integritet, och vill att de ska reflektera det personliga uttrycket och livsstilen hos personen som bär plaggen. 

– Jag har alltid trott på konsten av skräddarsytt och elegant dressad. Redan innan jag startade mitt eget företag bar jag mina skräddarsydda kostymer. Jag var ute efter passformen och hantverket bakom, säger Ralph Lauren i ett pressmeddelande.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.