BOSS mästerliga visning under Milanos modevecka

När BOSS under Milanos modevecka presenterade höst- och vinterkollektionen 2020 med en maffig visning var det med ett ultramodernt skrädderi, en kändistätt frontrow och internationell modepress från hela världen. I ett lila-färgat Social Music City i Milano gick modeller som Bella Hadid, Doutzen Kroes och Adut Akech på en oval catwalk ackompanjerat av en liveorkester som framförde stycket ”Down to Earth”, komponerat av Henri Scars Struck.

I höstkollektionen 2020 har BOSS omfamnat ett ultramodernt skrädderi, sublima ytterkläder och en böljande jersey som möts under namnet ”Generations”. En kollektion som omarbetar och omstylar klassiska BOSS-ikoner och avslöjar en ny modern estetik.

– För oss är skräddarsydd vårt arv. När vi börjar utforma nya kollektioner så börjar vi alltid med vårt arv, förklarar BOSS designchef Ingo Wilts i en intervju med Esquire.

Tanken är att sammanföra årtionden av expertis inom skrädderi med en djärv inställning – och en design skapad för män och kvinnor i alla åldrar, livsstilar och bakgrunder.

Kollektionen för hösten 2020 illustrerar hur BOSS-kostymens arv också är mer relevant än någonsin: där skarpa siluetter i nya material och färger banar vägen framåt för skräddat. Ett organiskt mönster i olika former syns på rockar, läder och accessoarer. Ytterkläderna är avslappnade och oversizade.

En höstinspirerad palett av brun, ljusbeige, grå och svart bryts av med accentfärger i en levande röd och korall samtidigt som en fräsch nyans av lila erbjuder en perfekt motpart till dessa varma nyanser.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.