Esben Holmboe Bang nyöppnar Michelinkrogen Maaemo i Oslo – samarbetar med IWC

Klockmärket IWC har under flera år samarbetat med norska stjärnkocken Esben Holmboe Bang, som i mars nyöppnar Michelinkrogen Maaemo i Oslo. Nu öppnar den 3-stjärniga Michelinkrogen på nytt i hjärtat av den norska huvudstaden, 10 år efter premiäröppningen.

Samarbetet med en av världens mest inflytelserika kockar är en del av IWC:s satsning att knyta samman haute horlogerie med haute cuisine. Tillsammans vill man skapa en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga där kvalitet, hantverk och råvaror av högsta klass är ledord inom både matlagningen och vid tillverkningen av IWC:s klockor.

En middag på Maaemo tar gästerna på en kulinarisk resa genom Norge från de sydliga Hvaleröarna, till de kalla och orörda vattnen vid Norges västkust, och vidare till den vidsträckta vildmarken i Røros. Esben öppnade Maaemo för att få kreativt utlopp för sina idéer och skapa en plats där han kunde få ner det unika norska landskapet på en tallrik. Esbens vision är att erbjuda en hållbar, generös och personlig matlagning, och precis som för IWC är hållbarhet och lokalt producerade produkter av högsta vikt för honom. Som en del av samarbetet kommer Esben bära den automatiska klockan Portugieser Perpetual Calender.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.