Los Angeles: 10 hetaste looksen från Saint Laurents visning

När franska modehuset Saint Laurent visar upp kollektionen för våren och sommaren 2020 är det på en beach i Malibu, med en kändistätt visning. Liam Hemsworth, Keanu Reeves (som i vår ansikte utåt för Saint Laurent) och Joe Keery är bara för att nämna några som satt bänkade på främre raden.

– Allt började efter att jag träffat Mick Jagger när han var upptagen med att förbereda sin stora turné. Mick öppnade visade sin garderob för mig och jag imponerades av detaljerna i hans kläder, färgerna och attityden som han bara kan bära, säger Saint Laurents kreative chef Anthony Vaccarello till L’Officiel.

Rock’n’roll, couture-detaljer och en smal silhuett är genomgående på många av de Saint Laurent-modeller som stegade ut på den svarta trätrallen. Så vilka är nyckelplaggen enligt Anthony Vaccarello? Långa sjalar, silkesskjortor, en supersmal kostym och spetsiga boots är definitivt några av de viktigaste herrplaggen i Saint Laurents SS20-garderob.

Här nedan har Martin valt ut de 10 hetaste looksen från Saint Laurents visning i Malibu.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.