I sommar gör seglarskorna comeback – här är 5 favoriter

Inlägget innehåller affiliate-länkar. När modemäktiga Prada visar upp något så får det ofta en snabb effekt. Denna sommar är seglarskorna tillbaka stort i herrmodet, delvis på grund av det italienska lyxmärket, men även för att det är svårt att inte hitta en stil-inspirerande bild på en man iklädd seglarskor när du skriver in John F. Kennedy i sökfältet på Google. JFK har lyckats med att visa upp seglarskorna på ett snyggt och självklart sätt: med en stor stickad tröja och ljusa khaki-byxor sittandes på en drömsk segelbåt.

Det är enkelt att se avslappnat elegant ut i seglarskor, oavsett om du är på professionell nivå i ditt seglarintresse eller ännu inte vet vad babord och styrbord är. Det Miuccia Prada visar upp är ett coolare sätt att bära seglarskorna på, med strumpor, en sportig jacka och solglasögon. För om du vill lyckas med att bära seglarskor år 2019 är ett stiltips att inte tänka allt för mycket kring vad du tar på dig. Utan få seglarskorna att mer kännas som ett kul skolval snarare än välplanerat och matchat.

Prada vårkollektion för 2019 visade ett flertal olika seglarskor i sällskap av korta shorts och stickade tröjor.

Satsa antingen på en mer neutral och diskret seglarskor med lite 60-tals rivierakänsla eller en cool och iögonfallande på ett mer sportigt sätt. Sperry och Sebago är två klassiska märken du alltid kan räkna med medan modehusen Brioni, Prada och Hermès satsat på mer exklusiva varianter – där prislappen också går uppåt..

Brunello Cucinelli, 5 850 kr.

Sperry, 1 275 kr.

Prada, 5 800 kr.

Quoddy, 2 100 kr.

Mr P, 2 900 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.