Vinterns snyggaste svarta dunjackor – 5 smarta köp i butik nu

Inlägget innehåller affiliate-länkar. Höstjackor i all ära – men när den riktiga kylan slår till håller du dig varmast i en funktionell dunjacka. Om du väljer en tunnare modell, som kanske mer går att omnämna som dun-skjorta kan du med fördel bära jackan ovanpå din stickade tröja och under en rock i vinter. Spana in vintersäsongens kanske allra mest uppskattade ytterplagg här nedan där vi valt ut fem favoriter.

Svart dunjacka, Arket, finns att köpa här.

Svart och grå dunjacka, Sail Racing, finns att köpa här.

Svart dunjacka, Aimé Leon Dore, finns att köpa här.

Lång svart dunrock, Arket, finns att köpa här.

Mörkblå dunjacka, Herno, finns att köpa här.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.